dimecres, 11 de febrer del 2015

PREGUNTES AL PLE DEL CONSISTORI DEL DIA 9 DE FEBRER DE 2015




SÍLVIA BARRIS ROCA, com a Regidora del   PARTIT DEL SOCIALISTES DE CATALUNYA.-PSC-PM, a l´Ajuntament de LLANÇÀ, i per delegació del seu Portaveu, es dirigeix al Consistori en PLE, i presenta la següent PREGUNTA per a que sigui contestada de manera suficient i raonada en el debat del Ple.


MOTIVACIÓ:
Que degut a que aquest Ajuntament ha prioritzat fer un altre camp de futbol , havent-hi altres obres de millora molt més necessàries pel poble,  i ,que aquest  nou camp de futbol  s’està construint en el que era la zona de pati de terra dels alumnes de primària,  han  hagut d’habilitar una zona fora de l’escola per tal que els nens puguin gaudir del seu esbarjo diari,  zona que fins al dia d’avui pateix greus  mancances de seguretat.

DEMANEM que l’Ajuntament en Ple, contesti de forma suficient, clara i raonada les següenst PREGUNTES, a través de la Regidoria que per competència li correspongui,.
  1. Qui és el responsable de la seguretat d’aquesta zona d’esbarjo?
  2. S’ha vallat el recinte de manera que s’han posat xarxes a dalt de la collera de pedres, sense valorar que és on més mal poden prendre els nens?
  3. Que ens expliqui com pot ser possible que  no s’hagi acabat de tancar bé el recinte entre la tanca de la Llar d’infants i la provisional, deixant un pas per on els nens poden escapar-se i anar directament a la carretera! (adjuntem foto)
  4. Ja que han volgut construir  aquest nou camp de futbol, no hauria estat  més viable fer-lo on ara tenen de jugar els nens, i evitar així  situacions de provisionalitat i de perillositat, com les exposades?
Llançà, a 6 de febrer de 2015


Signat: Sílvia Barris Roca
Regidora PSC-PM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per la teva participació!