dimecres, 11 de febrer del 2015

PROPOSICIÓ DE INCOMPATIBILITAT D'ÚS D'ÀREA INFANTIL AMB DIPÒSIT D'ESCOMBRERIES


SÍLVIA BARRIS ROCA, com a Regidora del   PARTIT DEL SOCIALISTES DE CATALUNYA.-PSC-PM, a l’Ajuntament de LLANÇÀ, i per delegació del seu Portaveu, es dirigeix al Consistori en PLE, i presenta la següent  PROPOSICIÓ  per a que sigui votada i acordada en el proper Ple de data 9 de febrer 2015 

MOTIVACIÓ: 

A l’àrea infantil del Cr. Salmerón, es van dur a terme unes obres per soterrar-hi  uns contenidors,  just ben be al costat dels gronxadors infantils.  En d’altres Plens, s’ha demanat per part dels grups de l’Oposició que, almenys, es giressin les “boques” dels contenidors cap al carrer, doncs el vent, la pròpia deixadesa de la zona, l’acumulació d’escombraries i sobreeiximent de les mateixes per col·lapse en el buidatge dels contenidors interns feia que la mainada es trobés a la seva zona de jugar, pots, bosses, i tot tipus de brutícia provinents de l’adossada zona d’escombraries.



D’altra banda, tot i que  ambdues zones es troben delimitades per pals de fusta, això no evita que la mainada jugant o per descuit, puguin fer-se mal, fins i tot, caient dins el contenidors. Per desgràcia, hi ha hagut casos, amb més o menys fortuna.

L’ Ajuntament fins al moment, no hi ha fet cap actuació, fet del tot inacceptable, ja que continuem amb unes condicions  de salubritat i de perill en el parc infantil, tal i com es pot comprovar  a les fotos que adjuntem al prec. Cal evitar a tota costa, qualsevol accident de la mainada, i en aquest sentit, demanem una actuació preventiva, contundent i ferma


DEMANEM

Per tot l’exposat  i,  prèvia votació de la seva urgència,  per part del plenari  es sotmeti a votació en el  ple la present proposició,  atès  la  perillositat  i per prevenció de qualsevol risc per la mainada i es declari  incompatible per una mateixa zona pública,  l’ús d’àrea infantil amb l’ús de dipòsit o recollida d’escombraries, i tot això per qüestions de salubritat, higiene i de prevenció de perillositat; i en conseqüència, s’acordi inici de les corresponents actuacions, per separar unes zones  d’altres, prioritzant en parcs, jardins, i places, l’ús d’àrees infantils.


Llançà, a 6 de febrer de 2015  

Signat: Sílvia Barris Roca
Regidora PSC-PM


2 comentaris:

  1. creo que con el dinero invertido en el imprescindible campo de futbol se podria haber solucionado el problema (publicar que cantidad se ha invertido en el campo)

    ResponElimina
  2. Podràs veure en l'escrit sobre les al·legacions als pressupostos, la queixa del PSC, sobra la despesa de 180.000 euros per e l camp de gespa.

    ResponElimina

Moltes gràcies per la teva participació!