dissabte, 31 de gener del 2015

UNIÓ EXCURSIONISTA LLANÇÀ. LA FEINA BEN FETA NO TE FRONTERES!

Des del nostre grup voldríem agrair a la Unió Excursionista Llançà per portar el nom de la nostra població a un alt lloc i convertir-la en un referent en el món de les curses de resistència, caminants i amants de la natura en general.

Les ganes de treballar i la feina ben feta com a referent, han donat com a resultat que, any rere any, les diferents curses realitzades per aquesta associació al nostre municipi han estat un èxit de convocatòria i organització, arribant a l'èxit aclaparador aconseguit en la Cinquena Mitja Marató de Muntanya de l,Albera 2015, que va superar les expectatives i acabar els dorsals disponibles.
La mitja marató va aconseguir un total de 550 participants, un recorregut que suposava un repte a tots els corredors tant professionals com amateurs i unes magnífiques vistes del nostre poble i rodalies.
Felicitem i donem les gràcies als organitzadors, voluntàris sobretot, i participants per fer d'aquest esdeveniment un referent de treball i bona organització.
Aquesta associació ens ha demostrat que amb ganes i bon fer, fins i tot en èpoques complicades, es poden assolir grans mèrits.

 Felicitacions a tots i moltes gràcies!

Narcís Noguera Negre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per la teva participació!