dissabte, 31 de gener del 2015

IN MEMORIAM, FRANCESC FÀBREGA I BOSCH

            Ahir, varem donar l'últim comiat a en Paquito, antic primer Secretari del PSC a Llançà, exregidor a l'Ajuntament de Llançà, soci fundador i expresident del Club Nàutic de Llançà, exsecretari de la Cofraria de Llançà, i secretari en últim terme, de les Cofraries de Girona.

            En el seu enterrament s'hi va congregar molta gent del poble, i a qui s'hi va afegir diferents personalitats de la política comarcal i del món de la pesca, per expressar el seu condol a la seva familia, com també, en reconeixement de la feina feta en els diferents càrrecs i responsabilitats que va ocupar al llarg de la seva vida.

            Des de la nostra Agrupació del PSC-PM a Llançà, volem agraïr el llegat que ens deixa en Paquito, al front de la nostra Agrupació, especialment, com a regidor a l'Ajuntament de Llançà. El seu tarannà moderat i lleial cap a les institucions de govern, mai va enterbolir, quan calia, una punyent crítica en el seu discurs, quan veia que les coses no s'estaven fent ben fetes, o quan  constatava que a  l'acció de govern hi primava més una voluntat partidista o electoralista que no pas un acció de bon govern.

            Va ser un home actiu i perseverant, fortament arrelat al poble, sempre preocupat per unir voluntats, pel benestar de la gent del poble, i per donar un fort impuls a la seva economia, en especial en el sector de la pesca i del món de la nàutica.   

            Aquest ha estat el seu llegat, i en el seu reconeixement ens hi identifiquem, prenent el compromís de seguir el seu mestratge  per un millor Llançà, per un millor servei a la gent del nostre poble.

            En memòria seva i adreçant una molt forta abraçada a la seva familia, hem volgut dedicar aquestes línies en homenatge a la seva persona i a la seva dilatada trajectoria política i professional.  

            Descansi en pau.


       Francesc Guisset i Lagresa

1er Secretari Agupació PSC a Llançà 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per la teva participació!