dijous, 15 de gener del 2015

Una petita història ...


Recull de fotografies de La Fona i les publicacions d'abans.
Portem  a aquest primer numero de la nova Fona un petit recull de les imatges de les diferents publicacions que es van fer des de bon principi a Llançà per explicar l’esforç de les persones que es van implicar tant i tant en la tasca de fer un poble més maco i agradable per a tothom, recollint els problemes, els desitjos, les queixes i les alternatives proposades per els ciutadans i portant-les a les institucions per mirar de trobar la solució més adient.
A més a més, aquí es pot veure la transparència que traspua la intenció de recollir tota la informació d’interès i transmetre, a través dels diferents mitjans: revistes, fullets per repartir, escrits, publicats i repartits, a vegades, per la mateixa persona, en Víctor.
Després alguns integrants del equip es van fer càrrec de crear una pàgina a Internet amb publicació també a Facebook  on es comunicaven diferents noticies relatives als Pressupostos, Impostos i altres novetats com a convocatòries diverses, casi sempre una comunicació unidirecional.
Però, ara ja ha arribat el moment de la informació i la comunicació multidirecional, ha arribat el moment de demanar i també d’actuar, no només queixar-se del que no va bé sinó proposar alternatives de canvi i  participació.

Fem  servir aquesta eina com a possibilitat real de treballar tots i per a tots!

La nostra adressa es: lafonanews.blogspot.com


4 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Enhorabona a tots als que us anima aquest projecte de futur per a Llançà. La democràcia municipal és el primer graó de una democràcia real al servei dels ciutadans. Cal obrir l'horitzó per que entrin nous aires a la Casa de la Vila i aquest any potser....la Tramuntana...chi lo sa !!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies!
      Això es cosa de tots, tothom pot participar amb bones idées i projectes.

      Elimina
  3. El que m'agrada més del vostre grup és que sou una sola ánima per aconseguir canviar la manera de gestionar la Casa de la Vila, per millorar-la pel bé de tots, no d'uns quants..... i aquesta unanimitat ("Una Anima") és el punt més fort que teniu: la divisió és l'operació més dolenta en la aritmética de la política. Sumant TOTS GUANYEM !!!

    ResponElimina

Moltes gràcies per la teva participació!